Typography

023 Haarlem/Heemstede Muziek, evenementen, VIDEO - Het is lang geleden dat jullie van mij hoorden. Er was op muzikaal gebied ook weinig te vertellen, omdat bijna alles zich, ook bij mij, binnenshuis afspeelde. De privélessen stembevrijding bleven meestal doorgaan, Reinier Voet leerde mij veel op gitaar, Marten Janse schreef nieuwe teksten, de buren hoorden me zingen.

En nu mag ik eindelijk een gloednieuw project met jullie delen.
Componist/dirigent Cees Thissen, dichter Elly de Waard en ik hebben de handen ineengeslagen om een uniek theaterconcert  te realiseren met als titel:

'Yvonne Weijers zingt Elly de Waard - een reis door de tijd'

Crowdfunding
Om dit project voor elkaar te krijgen, hebben we jullie hulp nodig, daarom zijn we een crowdfund actie gestart waarover je verderop in deze mail alles kunt lezen.

Wat eraan voorafging
Cees, Elly  en ik kennen elkaar van het in 2018 gerealiseerde muziektheaterproject ‘Emily op liefde en dood’ gewijd aan het werk van de Amerikaanse dichteres Emily Dickinson. Cees componeerde toen muziek voor 14 gedichten van Emily Dickinson. Ik mocht ze vertolken (met koor en orkest) en Dickinsonkenner Elly voorzag ze van verbindende teksten.
In die productie zong ik ook drie prachtige liederen op teksten van Elly, als intermezzo tussen de Dickinsonsongs. Dat sprak het publiek enorm aan en smaakte naar meer.

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur