Typography

023 Heemstede Natuur & Milieu - Afgelopen zondag hebben we een eerste geslaagde voorlichtingsbijeenkomst gehad. Leuk om te zien dat sommige van jullie zich al direct als lid hebben aangemeld en als vrijwilliger aan de slag willen. Heb je nog vragen, kijk dan op de website of neem contact met ons op via heemstede@herenboeren.nl.

Extra voorlichtingsbijeenkomst
Komend weekend staan er nog 2 fysieke voorlichtingsbijeenkomsten met een korte rondleiding gepland. Vanwege de toenemende belangstelling is er op zondag 6 maart van 13:00-14:30 nog een extra voorlichtingsbijeenkomst. Meld je aan via Eventbrite. Voor diegene die een ticket hebben voor dit weekend: we starten met een korte presentatie in het clubhuis van de Model Auto Club (onze buren). In verband met de ruimte, is er per sessie plek voor maximaal 25 personen.

Eerste boomplanting - dinsdag 15 februari 14:00
Je bent van harte welkom om de plaatsing van de eerste boom te vieren. Dit vindt plaats om 14.00 uur op het terrein van de boerderij. We hopen op veel aanwezige (aspirant-)leden. Er zijn enkele journalisten van lokale media aanwezig, dus hoe meer aanwezigen des te leuker! Je kunt het terrein bereiken via toegang naast het voetbalterrein van HBC, volg de borden. 

Help mee bomen en struiken te planten
Helaas is het terrein nog te nat om volgende week al bomen en struiken te planten. Daarom is dit uitgesteld naar de eerste week van maart, in de verwachting dat het dan droog genoeg is. Wie zich hiervoor al heeft aangemeld krijgt apart bericht. Mocht je in de week van 28 februari - 4 maart overdag tijd hebben, meld je dan aan door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld de dagdelen dat je kunt - we hebben 4 vrijwilligers per dagdeel nodig. 

Webinars
Vanuit Herenboeren Nederland worden er ook regelmatig webinars georganiseerd over een bepaald thema. Wil je nu alvast je kennis verrijken, dan kan je je gratis aanmelden voor deze webinars.
Webinar: Het varken in de kringlooplandbouw
Webinar: Mentale oogst
Webinar: Gezonde bodem/gezonde plant 

Volg en deel ons
We zouden het leuk vinden als je actief bent op social media, dat je ons volgt op Facebook en Instagram. Berichten delen met vrienden is natuurlijk ook tof! Plaats je zelf iets over Herenboeren Heemstede, gebruik dan de #Herenboerenheemstede.

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur