Typography

023 Haarlem Sport & Vrije tijd - Op zaterdag 25 juni om 16.00 uur openen wethouders Anneke Grummel en Sam Meerhof de vernieuwde skatebaan op sportpark Groenendaal. De nieuwe naam wordt dan ook bekendgemaakt. De jongeren nemen gelijktijdig de baan officieel in gebruik. De nieuwe skatebaan is een initiatief van een aantal Heemsteedse jongeren.

Wethouder Anneke Grummel: “Het is mooi dat jongeren zo betrokken zijn en initiatief tonen. Ze hebben van de inspraakmogelijkheid gebruik gemaakt om hun ideeën te realiseren. Dat hebben ze zeer overtuigend gedaan. Ik ben dan ook alleen maar trots op de jeugd van Heemstede. Eigen initiatieven waardoor jongeren meer gebruik maken van de mooie omgeving waarin we wonen, juichen wij als college toe. Ik wil jongeren oproepen om met meer van dit soort ideeën te komen.” 

Mike Doodeman van WIJ Heemstede vult aan: “Wij zijn ontzettend blij met deze skatebaan. Het wordt een feestelijke opening van een voorziening voor jong en oud om sportief, gezond en creatief bezig te zijn. We starten de middag om 14.30 uur met een Try ’n skate voor iedereen die het skaten een keer wil proberen. Er is een demonstratie van het Revert95 team. Echte toppers op het skatevlak! En er is een wedstrijd waarbij je je beste trucs kunt laten zien. Iedereen is van harte welkom om bij de feestelijke opening aanwezig te zijn.”

Programma
14.30 – 15.30    Try ’n Skate  (voor iedereen die het skaten een keer wil proberen)
15.30 – 16.00     Demonstraties Revert95 team 
16.00 – 16.20     Officiële opening door wethouder Anneke Grummel en Sam Meerhof
16.20 – 17.00     Best Trick Slam jam (wedstrijd om je beste tricks te laten zien)
17.00 – 18.00     Skate jam – just vibes

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur