Typography

023 Haarlem Evenementen - Ieder jaar organiseert Freedom een ledendag waarin we kort terug- en vooruitblikken. Dit jaar combineren we de ledendag met het Freedom Festival op dinsdag 1 november in Philharmonie in Haarlem. We combineren deze events omdat we veel overlap zagen in het programma van de ledendag en de start van het festival, waarin Anco een korte terug- en vooruitblikt geeft over Freedom en Brenno de Winter gastspreker is. Bovendien krijgt ook hier het publiek de mogelijkheid om vragen te stellen en loopt het team van Freedom rond voor een praatje. 

Het programma
19.30 uur: Inloop
20.00 uur: Start festival met een korte terug- en vooruitblik door Anco
20.30 uur: Spreker Brenno de Winter
21.00 uur: Stellingen, wat vind jij?
21.30 uur: Borrel, scoor een shirt, hoodie of sticker, maak een praatje, ga op de foto of stel een vraag aan het Freedom team in de foyer.
23.00 uur: Einde festival 

Claim je kaartjes
Ben je klant van Freedom, lijkt het je leuk om hierbij aanwezig te zijn en kun je op 1 november 2022? Claim hier je kaartje(s)! Doe dit alleen als je zeker weet dat je kan komen, het aantal plaatsen is beperkt. Dus let op, op=op.

Waarom wordt het Freedom Festival georganiseerd?
Het festival wordt georganiseerd als dank aan de crowdfunders die voor een bepaald bedrag in 2019 of 2022 mee hebben gedaan aan de crowdfunding, zij hebben inmiddels de uitnodiging ontvangen per mail. Vanwege corona kon het feest - eerder ook wel Launch Party genoemd – tot nu toe niet doorgaan. 

Meer informatie
Meer weten over het Freedom Festival, bekijk dan deze pagina.

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur