Typography

Allemaal of niemand (Dernière) - 023 Haarlem Kunst & Cultuur - Lonneke sluit haar tour Allemaal of Niemand af in Theater De Liefde! Op 25 november vieren we het einde van deze voorstelling. Nog één keer kluizenaar, nog één keer al die neefjes en nichtjes en nog één keer niets bijdragen aan de wereld.

Lonneke Dort zou willen leven als kluizenaar, maar kan het niet over haar hart verkrijgen om de mensheid achter zich te laten. Ook als dit betekent dat ze regelmatig ‘doei’ roept, maar niemand iets terug zegt.

Haar tweede cabaretprogramma gaat over niets hebben, gadgets, voelen dat je leeft en niet meer weten hoe tonic smaakt omdat er steeds gin in zit. Ze geeft ruimte aan al haar grillige en schurende observaties waarin één ding zeker is: als we gaan, dan gaan we met z’n allen.

‘Dort heeft maar weinig nodig om je haar zwartgallige wereld in te trekken. En wat belangrijker is: het voelt helemaal echt wat ze doet’. (Parool)

‘Dort voelt haar publiek op sublieme wijze aan’.  (Theaterparadijs) 4 sterren

‘Of de parel van een lied over het zware leven van de almaar vallende profvoetballer, waarmee ze ontzettend aan het lachen maakt. Daarin zie je de vileine liedjesschrijfster op haar best’. (Theaterkrant)

Meer informatie
Genre: Cabaret
Theater De Liefde
Begijnhof 10
HAARLEM, Noord-Holland 2011 HE
Vrijdag 25 november 2022
Aanvang: 20:30

Regie: Hanneke Braam
Foto: Joshua Bakarbessy

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur