Typography

023 Zandvoort Evenementen - Maandag 9 januari 2023 is het weer zover. Dan vindt van 19.30 tot 22.00 uur de grote Zandvoortse Nieuwjaarsreceptie plaats in strandpaviljoen De Haven van Zandvoort. Alle Zandvoorters zijn welkom om gezamenlijk te proosten op het nieuwe jaar.

Na afwezigheid van twee jaar werd afgelopen zomer een ‘halfjaarsreceptie’ georganiseerd. Nu alles weer bij het oude is kan de traditionele receptie, bij aanvang van het nieuwe jaar, weer in ere worden hersteld. De receptie wordt aangeboden door de gemeente Zandvoort aan alle inwoners van Zandvoort. Iedereen is bij deze uitgenodigd om elkaar te ontmoeten en de beste wensen te geven. Daarnaast wordt aan Zandvoortse organisaties ruimte geboden om zichzelf tijdens de receptie te presenteren. Het is een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met de vele verenigingen, clubs, partijen en andere organisaties die Zandvoort rijk is.

Programma
Het ontmoeten en elkaar de beste wensen geven staat voorop. De inloop is vanaf 19.30 uur. Naar verwachting zal tussen 20.00 en 20.30 uur burgemeester David Moolenburgh de aanwezigen toespreken door zijn nieuwjaarsrede voor te dragen. De avond wordt muzikaal begeleid door de Zandvoortse dj Remy. Tot 22.00 uur worden alle consumpties aangeboden door de gemeente. Daarna kan het feestje op eigen gelegenheid nog even worden voortgezet. Dj Remy zal het tempo waarschijnlijk enigszins opschroeven zodat de voetjes van de vloer kunnen. Om 23.30 uur is het dan echt voorbij, zodat het strandpaviljoen om middernacht de deuren kan sluiten.
Bron: Gemeente Zandvoort

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur