Typography

Door Arianna - 023 Haarlem Kunst & Cultuur, muziek VIDEO - Ze Heeft Me Betoverd is een ode van singer-songwriter Raoul Michel aan Haarlem. In het nummer weet hij de verbinding die hij voelt met onze mooie stad te vangen in woord en muziek. Wat voor Raoul geldt, geldt voor alle 160.000 Haarlemmers. Ook zij hebben hun eigen speciale band met Haarlem. Dat maakt ‘Ze Heeft Me Betoverd’ een nummer waarin veel Haarlemmers zich zullen herkennen.

Een ode aan haarlem
Na een avondje stappen op de Grote Markt, op de fiets met een van je kinderen, aan je vaste tafeltje in je favoriete restaurant, op zaterdagochtend langs het sportveld en zelfs als je de vuilnis buiten zet, kan het gebeuren. Een moment van pure liefde voor de stad, het moment dat je weet: hier ben ik thuis, Haarlem is mijn stad. De Haarlemse singer-songwriter Raoul Michel heeft dit gevoel weten te vangen in het nummer She Has Enchanted Me.

Arianna

Publisher / Community / Marketing Manager bij expatsHaarlem

Arianna werd geboren in Rome, Italië en groeide voornamelijk op in Florence. Op haar 18e kwam ze naar Nederland, waar ze tot op de dag van vandaag is gebleven. Arianna houdt ervan om uitstapjes te maken, Haarlem te ontdekken, lekker eten te proeven, internationals te ontmoeten en ervaringen te delen. Momenteel woont ze met manlief en 3 kinderen in een van de schattigste buurtjes van Haarlem, de Vijfhoek.

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur