Typography

Foto: Centrum Schalkwijk - 023 Haarlem kunst & Cultuur - Vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 februari is er voor het eerst een theaterfestival in Schalkwijk. Tijdens dit festival zijn er zes korte toneelvoorstellingen, verdeeld over de drie dagen. De organisatie, de Wereldmuziekschool, kan niet wachten.

“Schalkwijk is een superleuke wijk aan het worden”, vertelt initiatiefnemer Rob van Weegen. “Er is een nieuw stadsdeelhart, een bloeiende jongerencultuur, een bioscoop en aantrekkelijke horeca, tal van initiatieven vanuit bewoners en meer groen.” Alleen één ding ontbreekt nog, vertelt Rob. “Theater. Daarom organiseert de Wereldmuziekschool dit festival.”

Voor wie het bedoeld is? “Het is voor alle Schalkwijkers, Haarlemmers en voor iedereen die van theater houdt. Maar ook voor diegenen die er nieuwsgierig naar zijn”, zegt hij.

Tickets
Op festivaldagen opent de zaal drie kwartier voor aanvang van de eerste voorstelling van die dag. Kaarten kun je alleen in de zaal kopen. Pinnen is niet mogelijk. Zorg dus dat je contact geld bij je hebt!
Entreeprijzen: vrijdag vijf euro, zaterdag zeven euro en zondag betaal je weer vijf euro. Wil je naar alle voorstellingen? Dan betaal je 15 euro. Let op: alleen op vrijdag 10 februari kun je aan de deur een ticket kopen voor alle voorstellingen dat weekend.

Bron: Redactie indebuurt Haarlem

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur