Typography

023 Haarlem en omgeving Kunst en cultuur – Kunst en Cultuur is in Haarlem bij wijze van spreken op elke straathoek te zien en te beleven. Haarlemse culturele instellingen laten van woensdag 20 september tot en met woensdag 18 oktober zien hoe rijk en divers cultureel de stad is.

Tijdens de manifestatie Cultuur 023 staat elke week een ander stadsdeel centraal. In die week openen culturele organisaties in de betreffende wijk hun deuren voor hun stadsgenoten. 

Over Cultuur 023
De manifestatie Cultuur 023 is een initiatief van Cultuurtuin Haarlem, Verhalenhuis Haarlem, tgLAVA, De Stookkamer, Stichting Kapsalon, de Pletterij, Jansstraat33, het Badhuis en 37PK. Van woensdag 20 september tot en met woensdag 18 oktober kunnen Haarlemmers kunst en cultuur in hun buurt en stad in al hun facetten ontdekken. Elke week staat een ander stadsdeel centraal.Van beeldend kunstenaars tot theatermakers en verhalenvertellers. Van expositieruimtes tot podia en muziek. Van films tot literatuur en erfgoed. Culturele organisaties die zich nog niet hebben aangemeld kunnen dat doen via: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeDcVDYo-2UK9NdK4PimgX9tGTsC3CaDO8EyAX_RgJNvxmOow/viewform

Programma
Meer informatie en het programma staat vanaf 8 september op de nieuwe website 023cultuur.nl. Deze nieuwe gezamenlijke website blijft ook na de manifestatie online en toont de agenda’s van de kleinere Haarlemse culturele organisaties.

Agenda manifestatie
20 september: feestelijke opening in de Pletterij & presentatie van cultuur023.nl
21 t/m 27 september: Noord + Waarderpolder
28 september t/m 4 oktober: Zuid + West
5 t/m 11 oktober: Oost + Schalkwijk
12 t/m 18 oktober: Centrum

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur