Typography

023 Haarlem en omgeving Muziek, Zang - De meesten van jullie kennen me vooral van mijn grote liefde voor zingen. Maar ik doe meer.

In 2012 kwam ik in aanraking met stembevrijding en volgde de 2-jarige opleiding om mijn eigen zang te verdiepen. Hier is mijn liefde voor coachen en lesgeven ontstaan. Sinds die tijd werk ik als zangcoach en als stembevrijder. Het is geweldig om te zien hoe mensen hun eigen stem ontdekken en vrijer en moediger worden om zich te uiten. Dit heeft impact op hun dagelijks leven.

Wat is stembevrijding?
Stembevrijding helpt je te zingen van binnenuit, moeiteloos en vrij. We doen oefeningen met adem en klank en stilte. Heel eenvoudig en puur, zonder goed, zonder fout. Iedereen kan het, zangervaring is niet nodig, mag wel. Laat je maar meenemen. Je voelt vanzelf waar het stroomt. Door te klinken voel je dat jij jij bent en dat alles in jou er mag zijn: je kracht èn je kwetsbaarheid. Het maakt niet uit of je al eerder meedeed of voor het eerst komt. Je zingt wat jij kunt en wat jij durft. Alles is goed.
.... laat je maar meenemen... je voelt vanzelf waar het stroomt ....

Er zijn 2 workshops
Vrijdag 20 oktober òf zaterdag 21 oktober van 11-13 uur
Kosten: € 25,=. Er zijn maximaal 10 deelnemers

Vervolg: korte cursus
Heb je de smaak te pakken dan kun je meedoen aan een cursus van 3 keer op zaterdag 25 november,
16 december en 13 januari van 10.00-13.00 uur.
In deze cursus krijg je de kans om intensiever te ervaren wat stembevrijding voor je doet. We zingen samen, in duo’s en solo (wie wil).
Kosten: € 105,=. Er zijn maximaal 10 deelnemers

Locatie
De Nieuwe Lente - Centrum voor Vitaliteit en Gezondheid
Raadhuisstraat 56A – Heemstede

Meer informatie
Wil je meer lezen over stembevrijding of jezelf aanmelden?
Kijk hier

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur