Typography

Vrijdag 3 november de 15e Frank & Nick reunie in het Patronaat - 023 Haarlem en omstreken VIDEO, Muziek, feest, plezier maken - Herken je dat? Je bent in de dertiger of veertig en wil een avondje ouderwets stappen. Maar je hebt geen zin om tussen de 18jarigen te dansen. Dan is het 90s feest voor 25plussers op 3 november in de grote zaal van het Patronaat echt wat voor jou!

"Gezelligste feest van Haarlem!" "Hier had ik eerder heen moeten gaan!" "Zoveel oude bekenden gezien en ook nieuwe mensen leren kennen!" Dit zijn enkele uitspraken na de vorige editie. De hele avond de lekkerste 90s in een dikke show met DJ FlexyFrank, een plek voor 90s karaoke om vals te zingen met je vrienden, altijd een surprise act én dit jaar ook een photobooth waar je je foto’s geprint meeneemt! Dat is in een notendop wat je kan verwachten.

Dan wat achtergrond informatie over dit jaarlijkse festijn. Veel Haarlemse dertigers en veertigers beleefden hun eerste nachtelijke avonturen op de beruchte Frank & Nick feesten in het aloude Stadscafé vanaf 1996 tot 2000. Sinds 15 jaar verzamelen deze feestbeesten zich iedere eerste vrijdag van november voor een avond vol ouderwetse gezelligheid, herinneringen, muziek uit hun jeugd en vele vrienden en leeftijdsgenoten! Dit 25plus feest is ideaal voor iedereen die van een 90s feest houdt met alleen maar leeftijdsgenoten.

Frank Bohm & Nick Stals: “Wij hadden nooit kunnen dromen dat we ruim 25 jaar na ons eindexamenfeest nog jaarlijks zo’n groot feest zouden geven, waar al onze vrienden en bekenden allemaal bijeen komen! Dat onze maandelijkse avonden van toen zo’n begrip zouden worden in Haarlem hadden we niet gedacht toen we een eenmalig eindexamen feestje gaven. We doen dan ook bij deze een oproep naar al die mensen die er in de jaren 1996-2000 bij waren in het Stadscafé, de Tetterodehal, Patronaat, Stalker en de Sound om vrijdag 3 november onze jeugd opnieuw te mogen beleven én bij te kunnen praten! Als je in de stemming wilt komen, bekijk de beelden uit 1998: 

 

Het was muzikaal een mooie tijd want hokjes bestonden nog niet: platen van Anouk, Puff Daddy, de Vengaboys, DJ Jean en Paul Elstak gingen hand in hand. Hakken, slijpen, housen en meebrullen all night long! Organisator DJ FlexyFrank draait al deze 90s klappers, de vergeten pareltjes én guilty pleasures. Daarnaast is er altijd een foto wand bij de ingang zodat je ieder jaar goed kan zien dat je weer een jaartje ouder bent. Ook is er altijd een gast DJ, dit jaar is dat DJ LXL, oftewel Lex, die in 1993/1994 in de Lobbes draaide. Dit was toen dé place to be! De voorgaande edities waren uitverkocht dus dat belooft wat. De laatste Late Bird kaarten zijn nu verkrijgbaar op de site van het Patronaat. Bij zijn is meemaken!

Meer informatie
Frank & Nick reunie #15
Vrijdag 3 november 2023
Tijd: 21.30-03.00
Locatie: Patronaat, Zijlsingel 2, Haarlem
Tickets: https://patronaat.nl/event/frank-nick-reunie-15-03-11-23/

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur