Typography

Foto door Jurriaan Hoefsmit - 023 Haarlem en wijde omgeving, uitgaan, pret maken, nachtleven - De afgelopen jaren zijn er veel clubs en andere nachtlocaties uit onze stad verdwenen. Ook zijn er nog maar weinig creatieve broedplekken waar de bezoeker verrast kan worden, of plekken waar jongeren terecht kunnen. Daar willen we als stad iets aan veranderen.

De afgelopen maanden hebben we daarom samen met de belangenbehartiger Nachtwacht Haarlem diverse mensen uit de nachtcultuur gesproken. De eerste stappen om te komen tot een nachtvisie zijn daarmee gezet. Op dinsdag 21 november willen we presenteren wat er tot nu toe aan informatie is opgehaald uit de stad.

Verdere uitwerking
In het najaar van 2023 zijn 11 participatiesessies georganiseerd. De uitkomsten hiervan vormen een globaal idee over de opzet en ingrediënten voor een nachtvisie. We willen nu iedereen die eerder betrokken is geweest tijdens dit proces, maar ook andere geïnteresseerden, gelegenheid geven om te reageren en input te geven. Deze reacties nemen we mee in de verdere uitwerking van een nachtvisie. 

Bijeenkomst 21 november
Hebt u interesse in het nachtleven van Haarlem en wilt u meedenken of reageren op de eerste ingrediënten van de toekomstige nachtvisie? Kom dan 21 november naar Basecamp aan het Energieplein 74. Het programma:

19.15 - 19.45 uur Opening met KD Soundsystem
19.45 - 22.00 uur Presentatie contouren Nachtvisie, panelgesprekken en interactie
22.00 - 23.00 uur Nachtvocht
23.00 - 00.00 uur Liza van den Brink

Wilt u erbij zijn? Meld u dan vooraf aan via het aanmeldformulier van de organisatie(link is extern)

Bron: Haarlem.nl

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur