Typography

Deze proeverij in de Koepel wil je niet missen - Unsplash - 023 Haarlem en omgeving, Culinair - Kruidig, fruitig of rokerig: wijn heeft verschillende smaken. Hoe ontdek je wat jij lekker vindt? Op zaterdag 25 mei kun je het ontdekken, want dan vindt er in Haarlem een speciale wijnproeverij plaats.

Wil jij meer leren over wijn? Dan is dit je kans! Het Haarlemse bedrijf Liber Wijnkoperij organiseert een proeverij in Haarlem. Hier kun je verschillende wijnen uit de hele wereld proeven onder het genot van muziek en lekkere hapjes. Dat allemaal terwijl je op een bijzondere locatie bent, namelijk in de prachtige Koepel.

Wanneer en hoe laat?

Het evenement vindt plaats op zaterdag 25 mei. Je kunt dan kiezen uit twee tijdsloten. De eerste begint van 13.30 uur en duurt tot 16.00 uur. De tweede sessie begint om 17.00 uur en eindigt om 19.30 uur.

Tickets voor dit evenement zijn hier te koop. Het belooft een mooie middag en avond te worden. Extra leuk: alle deelnemers ontvangen ook een boekje met informatie over de wijnen én een bestellijst met exclusieve kortingen. Wie neem jij mee?
Bron: Indebuurt.nl

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur