Typography

Tieners uit Haarlem creëren samen hun Utopia: Een voorstelling van hoop en dromen - 023 Haarlem en wijde omgeving, Kunst, Cultuur, Muziek, VIDEO - Ruim 200 tieners uit Haarlem hebben zich verenigd om samen een visionair project te realiseren: "UTOPIA - Our Future".

Geïnspireerd door de kracht van verbeelding en de drang naar een betere wereld, hebben leerlingen van het ECL, Haarlem College & Rudolf Steiner College onder leiding van de Haarlemse componist Joshua Aaron hun zorgen en dromen omgezet in een unieke voorstelling.

De jongeren hebben zich laten inspireren door de vraag: "Hoe ziet jouw toekomst eruit als je helemaal zelf mag kiezen?" Gedurende muziek-, kunst- en maatschappijleerlessen hebben ze gediscussieerd, geschreven, gecomponeerd, gezongen, gefilmd en gedanst. Dit alles heeft geleid tot een kleurrijk palet van creatieve uitingen, waarin verschillende vormen van verzet en hoop samenkomen.

Op dinsdag 11 juni 2024 zal dit alles tot leven komen tijdens een veelzijdige voorstelling in Schuur Haarlem. De voorstelling belooft een unieke mix van muziek, zang, dans, spoken word en visual art, allemaal uitgevoerd door de getalenteerde leerlingen van verschillende scholen, bijgestaan door de Schuurjongeren.

Deze inspirerende samenwerking tussen The Big Sing en Schuur Haarlem is mogelijk gemaakt dankzij de steun van de gemeente Haarlem. Kaartjes voor de voorstelling zijn verkrijgbaar voor €10,- per stuk.

Praktische Informatie

- Datum: dinsdag 11 juni 2024

- Locatie: Schuur Haarlem

- Aanvang: 19:30 uur

- Duur Voorstelling: 45 minuten

- Prijs: €10,-

Festival The Big Sing is het Haarlemse festival voor koor- en ensemblemuziek.

In 2022 startte The Big Sing met een meerjarig participatieproject voor leerlingen van Haarlemse VO-scholen: De klas componeert. Uitgangspunt van dit traject is de samenwerking van een componist met de scholieren. UTOPIA is het tweede project in dit kader. Het project wordt financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem.

Voor meer informatie en interviews kunt u contact opnemen met:

Kenneth Nieuweboer

Marketing en Communicatie - The Big Sing

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

M.: 06-10920500

Samen laten we onze dromen de vrije loop en creëren we een toekomst die ons allen inspireert. Mis deze bijzondere voorstelling niet!

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur