Typography

Opening ORO Wolkorrelfabriek met feest en gratis proefpakketten - 023Magazine/Haarlem en wijde omgeving, Natuur & Milieu - ORO Wolkorrel opent op 27 juni a.s. haar gloednieuwe fabriek op het MAAK Haarlem terrein. De officiële opening wordt om 17:00 uur verricht door Esther Rommel, gedeputeerde circulaire economie Provincie Noord-Holland.

Om deze feestelijke gelegenheid te vieren, biedt ORO Wolkorrel tijdens de openingsdag 200 Haarlemmers een gratis proefpakket van haar natuurlijke meststof aan. De meststof, gemaakt van het pure natuurlijke ingrediënt schapenwol, is perfect voor het stimuleren van de groei van planten, groenten en fruit. Interesse in een gratis proefpakket?
Heb je interesse in zo’n pakket? Stuur vóór 25 juni een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Maarten en Natalie van ORO: “Het belooft een gedenkwaardige gelegenheid te worden, met een feestelijke sfeer, netwerkmogelijkheden en natuurlijk een kans om de ORO Wolkorrelfabriek van dichtbij te bekijken. We zijn enthousiast om onze visie te delen, ons team voor te stellen en te laten zien hoe we van plan zijn om een positieve impact te hebben binnen onze branche en voor het milieu.”

Waarom kiezen voor ORO Wolkorrel?

Natuurlijk : Gemaakt van pure natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor het milieu en je tuin.
Effectief : Bevordert gezonde groei en vruchtbaarheid van de bodem.
Lokaal : Ondersteun een lokaal bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid, circulariteit en een
groenere toekomst.

Samen kunnen we Haarlem groener maken!

Kom donderdag 27 juni langs en ontdek de kracht van natuurlijke plantenvoeding. Laat je inspireren om te tuinieren in je eigen stukje Haarlem. Meld je aan via: https://www.maakhaarlem.nl/agenda/maak-open-borrel-opening-oro/

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur