Typography

023 Magazine/Heemstede - Als ondernemer pur sang maken we kennis met Ron van der Prijt, trotse eigenaar van het familie bedrijf ‘Natuurlijk Bloemenhof’ wat hij runt met zijn twee dochters in Heemstede. De bloembollen en bloemen waren van jongs af aan een thema bij de familie van der Prijt.

Zijn vader bezat een kwekerij en Ron en zijn broers groeiden op als kleine zelfstandigen door eerst hun vader hulp te bieden op de kwekerij. Inmiddels zijn alle kinderen ondernemer geworden. Ron nam in eerste instantie de kwekerij over van zijn vader.
Het familiebedrijf richt zich inmiddels vooral op bloemen en aanverwante artikelen.

Veranderende rol banken

Al vroeg leerde Ron wat het ondernemerschap betekende en hij maakte al snel kennis met de veranderende rol van banken. Vroeger was de accountmanager van de bank de huisvriend van de ondernemer. Hij kon een financieringsimpuls makkelijker zien en bezien vanuit het brede perspectief van historie, track-records en realistische prognoses.

Tegenwoordig is door de introductie van logaritmen en andere vormen van AI de kans steeds groter dat de menselijke maat geheel uit het oog verloren wordt. Dat is jammer. Door schade en schande wijs geworden heeft Ron inmiddels de relatie met de bank geminimaliseerd. Dat geldt ook voor subsidies, daar is hij wars van. Ondernemen is zelf je geld verdienen, sparen en investeren.

Paradijselijke weelde

Het ambacht en de liefde voor bloemen gaven de doorslag om zich niet meer op de bollen maar vooral op de bloemen te richten. Dat doet Ron als geen ander.
Elke bezoeker heet de eigenaar van harte welkom . In de winkel waant u zich in een paradijs van bloemen, vazen, prachtig geschakeerd met aansprekende boeketten groot, uitbundig, eenvoudig en klein. Voor ieder wat wils, dat is ook het motto dat Ron jaar en dag predikt. En dat zie je en ervaar je In de praktijk.

Zijden bloemen duurzame zijtak

Een zijtak in de business in het kader van de duurzaamheid is de collectie zijden bloemen. In de winkel op de Raadhuisstraat kunt u terecht in een ruimte waar de wanden volledig bedekt zijn met de meest prachtige zijden bloemen. De bloemen zijn vrijwel niet van echt te onderscheiden qua look and feel. Het is een groeiende markt voor hotelketens, advocatenkantoren en meer!

Motto Natuurlijk Bloemenhof: geven en nemen

Ron van der Prijt biedt elke bezoeker een extra vleugje service. Mensen blij maken met die extra bloem(en), dat extra takje geeft een natuurlijke impuls om terug te keren en opnieuw een prachtig verzorgd boeket voor alle gelegenheden uit te zoeken en te vinden. Ron verovert het hart van mensen met bloemen en dat is wat MKB ondernemers kunnen doen vanuit hun ambacht. Dit doet hij nog steeds iedere dag vol overgave en passie samen met zijn dochters.
Overtuig uzelf en ervaar de kleuren- en keuze pracht bij Natuurlijk Bloemenhof in Heemstede.

Meer informatie

Ga naar www.bloemenhofonline.nl

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur