Typography

023Magazine/Heemstede, Kunst & Cultuur - Op donderdag 26 september 2024 opent wethouder Sam Meerhoff de tentoonstelling ‘Een leven op wielen’ in het raadhuis. Deze tentoonstelling van de Heemsteedse fotograaf Sonja Goed toont het werk van het Wheelchair Skills Team.

Sonja Goed, die sinds enkele jaren in een rolstoel zit, heeft zelf de rolstoelvaardigheidstraining van het Wheelchair Skills Team gevolgd. Nu fotografeert ze de trainingen en evenementen om het belang van de stichting te laten zien: “De stichting zorgt voor (nieuwe) vrijheid en een actiever en zelfstandiger leven. Door mijn incomplete dwarslaesie heb ik op 63-jarige leeftijd moeten leren hoe ik met mijn rolstoel bijvoorbeeld stoepen en hellingen op en af kan rijden zonder te vallen. Een leven op wielen kan, als je weet hoe het werkt, heel leuk en fijn zijn!” Met deze tentoonstelling hoopt ze het belang van de stichting onder de aandacht te brengen.

Waar en wanneer

Op donderdag 26 september 2024 om 16.30 uur in het raadhuis. Pers is van harte welkom om aanwezig te zijn bij de opening van de expositie.

Na de opening is iedereen welkom om de tentoonstelling te bezoeken (t/m 22 oktober 2024) tijdens de openingstijden van het raadhuis.

Cultuur & Uitgaan

Mediamarkt

Reizen & Stedentrips & Vliegtickets & Verhuur