Typography

023 Haarlem Duurzaamheid -  Eind vorig jaar trok de documentaire van Leonardo diCaprio over het veranderend klimaat, Before the flood zestig bezoekers en was er een levendige discussie onder leiding van klimaatwetenschapper Leo Meijer.

Maandag 27 februari is de documentaire Cowspiracy: The Sustainability Secret te zien. Deze documentaire onderzoekt de effecten van intensieve veeteelt voor onze planeet en onthult waarom milieuorganisaties er niet over willen praten. Tijd: 20:00 – 22:00 uur (eindtijd naar verwachting) Inloop: 19:30 uur.

Cowspiracy won al diverse prijzen. De documentaire wordt van context voorzien door prof. dr. Karel van Dam, docent aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) en initiator Future Planet Studies, studenten van deze opleiding en Baud Schoenmaeckers, eigenaar van het Seinwezen en directeur van Synergos Communicatie, een communicatiebureau gespecialiseerd in klimaatverandering.

Kaarten zijn € 10,00 per persoon incl. een kop koffie of thee voor aanvang van de documentaire. Kaarten kun je via de website reserveren.

Economie & Duurzaamheid

Geen feed gevonden

coolblue

Greenchoice

Yarden