Typography

023 Haarlem Economie & Duurzaamheid - Fairify is een duurzame Chrome extensie die in de browser weergeeft hoe eerlijk een merk is en de beste alternatieven toont. Stem nu op Fairify! Het initiatief doet mee aan Kraak de Crisis, een nationale crowdsourcing wedstrijd voor initiatieven voor een duurzamer, socialer en economisch sterker Nederland na de coronacrisis.

Veruit de grootste milieu-impact wordt veroorzaakt door de aankoop van spullen. Hoewel veel Nederlanders aangeven duurzamer te willen consumeren, blijkt dat niet altijd even makkelijk. Grote merken zijn veel zichtbaarder en doen zich vaak duurzamer voor dan daadwerkelijk het geval is. Daardoor is het vrijwel onmogelijk om te onderscheiden welke merken ondernemen met aandacht voor klimaat, mens en dier, en welke merken vooral op winst uit zijn.

Daarom ontwikkelen wij Fairify. Het is onze missie om de impact van spullen te verminderen door het makkelijker te maken om duurzaam te consumeren. Met onze gratis Chrome extensie en website weet je direct hoe eerlijk een merk is en ontdek je de beste alternatieven. Zo kan iedereen eenvoudig en snel geïnformeerd winkelen en zorgen we er samen voor dat Nederland een stukje eerlijker wordt na de coronacrisis.

We doen al bijna een jaar onderzoek naar de duurzaamheid van bedrijven en staan op het punt om de volgende stap te nemen. Kraak de Crisis biedt ons die kans. De initiatieven met de meeste stemmen gaan door naar de volgende ronde, waar zij kans maken op coaching en financiering om hun project te realiseren. Momenteel staan we op de 5e plaats, maar we hebben nog heel veel stemmen nodig om in die top 5 te blijven. We hopen dat jullie het project interessant vinden en een minuutje de tijd willen nemen om op ons te stemmen. Stemmen kan tot zondagavond!

Stemmen kan via deze link: https://www.kraakdecrisis.nl/deelnemers/101

En dit is onze website www.fairify.io

 

Economie & Duurzaamheid

Geen feed gevonden

coolblue

Greenchoice

Yarden