Typography

023 Haarlem Economie en Duurzaamheid - De geplande Beursvloer Haarlem op 18 juni in de Philharmonie kan helaas niet doorgaan vanwege de corona crisis. Uiteraard zijn wij creatief aan de slag gegaan om het matchen toch mogelijk te maken.  
Op dinsdag 19 mei lanceert Bedrijf & Samenleving de Digitale Beursvloer onder de naam: Help Haarlem Helpen.nl 

Ben je een organisatie, durf te vragen en maak deze dan bekend via onze site: helphaarlemhelpen.nl
Ben je een bedrijf reageer dan op de vragen of plaats op eigen initiatief een aanbod!...

...Bij het uitvoeren van de matches geldt voor alle betrokken partijen dat ze te allen tijde zelf verantwoordelijk zijn voor het respecteren van alle Corona-maatregelen. Uiteraard ondersteunt het team van Bedrijf & Samenleving jullie daar waar nodig.

Er staan al een aantal voorbeelden op de website die we in corona tijd hebben uitgevoerd met veel succes en plezier. Dus laat je inspireren en plaats je vraag of aanbod snel op helphaarlemhelpen.nl

Zo laten we met elkaar zien dat Haarlemmers er voor elkaar zijn! En kwetsbare groepen in de samenleving te ondersteunen. Zorg voor elkaar en voor een ander dan komen we deze crisis met elkaar weer te boven!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Petra Jenz, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Mogelijk gemaakt door Bedrijf & Samenleving, Oranje Fonds, Gemeente Haarlem

Economie & Duurzaamheid

Geen feed gevonden

coolblue

Greenchoice

Yarden