Typography

Afscheidslunch keurig op 1,5 meter afstand met o.a. Rogier Leegwater (links) en Manon van Huik (tweede van links) (foto: Werkdag).

023 Cruquius Economie en duurzaamheid - Rogier Leegwater heeft het stokje bij De Verbeelding overgedragen aan Manon van Huik. Beiden zijn 2,5 jaar werkzaam bij het project De Verbeelding, een samenwerking van Werkdag b.v. en Gemeente Zandvoort. Rogier gaat zich volledig richten op Het Lokaal Zandvoort. Manon was al jobcoach/werkbegeleider en neemt nu ook de rol van teamcoördinator op zich.

De Verbeelding ontwikkelt Zandvoorters met een grote afstand tot de arbeidsmarkt naar werk. Het gaat om mensen die graag willen werken en zich willen ontwikkelen. Ze worden begeleid van werkplek naar werkplek om stappen te maken die hun kansen op passend werk vergroten. Rogier Leegwater heeft in de afgelopen 2,5 jaar veel kandidaten kunnen ondersteunen en begeleiden richting werk. Bij zijn afscheidslunch werden waarderende woorden gesproken door Werkdag manager Hubert-Jan de With. Vooral zijn positieve inslag, zijn bereidheid tot samenwerking en het kijken naar mogelijkheden dragen bij aan het succes van De Verbeelding.

Wilt u meer weten? Raadpleeg dan www.deverbeelding-zandvoort.nl .

 

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

29 juni 2022

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

coolblue

Greenchoice

Yarden