Typography

023 Hoofddorp Economie & Duurzaamheid - PR-specialist Jennifer Delano (DelanoPR) en growth hacker Sharon van Sprang organiseren op 27 augustus 2020 in Hoofddorp hun eerste gezamenlijke masterclass.

Tijdens ‘Boost jouw sales met growth hacking en PR’ bespreken zij in een ochtend alle belangrijke kansen van growth hacking en free publicity. De workshop is gericht op ondernemers en bedrijven die willen groeien en growth hacking en/of PR hiervoor nog niet maximaal inzetten.

Strategisch PR-specialist Jennifer Delano spreekt tijdens deze masterclass over free publicity over de belangrijkste lessen uit haar 15 jaar ervaring in de PR-business. “De keuze om met Sharon samen te werken was snel gemaakt. We helpen dezelfde doelgroep van (potentiële) marktleiders en ze is hiervoor de beste growth hacker van Nederland”, aldus Jennifer.


Succesvol free publicity aantrekken
“Elke ondernemer kan in principe succesvol media-aandacht aantrekken”, vindt Delano. “Ontdekken hoe de concurrent dit succesvol doet, is een hele simpele manier om PR-lessen te leren en zelf free publicity te genereren.”

Growth hacker Sharon van Sprang neemt de ambitieuze ondernemers mee in de belangrijkste 10 growth hacking tricks. Ze richt zich op het genereren van meer B2B-leads voor de deelnemers. De masterclass wordt afgesloten met een uitgebreide Q&A en een lunch.


Meer informatie
De masterclass vindt plaats in de ochtend van 27 augustus 2020. Jennifer en Sharon leren ondernemers hoe ze growth hacking en PR kunnen inzetten om hun sales te boosten. Raadpleeg voor verdere informatie https://jenniferdelano.nl/boost-jouw-sales-met-growthhacking-en-pr/


Over Sharon van der Sprang
Sales growth hacker uit Amsterdam die ondernemers met slimme trucs helpt aan meer business. Eerder werkte ze onder meer voor bedrijven als ABN/AMRO en Teamleader. Sharon is mentor bij Startupbootcamp. Informatie: https://www.salesguruin1dag.com


Over Jennifer Delano
Strategisch PR-specialist werkt dagelijks aan de publiciteit van (potentiële) marktleiders. Daarnaast geeft ze tekst en uitleg aan experts die free publicity willen genereren. Informatie: https://www.JenniferDelano.nl


 

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

29 juni 2022

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

coolblue

Greenchoice

Yarden