Typography

023 Haarlem Economie & Duurzaamheid - Op vrijdag 6 november gaan Hans Borstlap, voorzitter van de commissie-Borstlap en Kamerleden Judith Tielen (VVD), Steven van Weyenberg (D66), Hilde Palland (CDA) en Gijs van Dijk (PvdA) - als sluitstuk van het 4-daagse arbeidsmarkt-event ‘Aan de slag, juíst nu!’ in gesprek over een activerende en inclusieve arbeidsmarkt.

De rapporten van de WRR en de commissie-Borstlap spreken duidelijke taal. Om te komen tot een activerend en inclusief arbeidsmarktbeleid moet er geïnvesteerd worden in individuele begeleiding en ondersteuning om te voorkomen dat mensen uitvallen, passend naar nieuw werk kunnen overschakelen en zo snel mogelijk weer aan het werk komen. Dit moet worden gefaciliteerd door toegankelijke ‘loopbaanwinkels’ en publiek-private samenwerkingsverbanden. In het 4-daagse arbeidsmarkt-event - onder leiding van Marijke Roskam - analyseren arbeidsmarktexperts welke acties nodig zijn om zoveel mogelijk mensen aan de slag te houden.


In maart vinden de verkiezingen plaats. Welke plannen hebben de politieke partijen om te komen tot een activerend arbeidsmarktbeleid? Wat nemen zij mee uit de adviezen van de commissie-Borstlap, welke invloed heeft de coronacrisis op hun plannen en welke adviezen heeft Hans Borstlap in dit licht? Met elkaar gaan zij op vrijdag 6 november in gesprek om de noodzakelijke bouwstenen voor een toekomstgerichte en inclusieve arbeidsmarkt te leggen.

 

Meer informatie
Datum                                : 6 november a.s.

Tijd                                      : Van 15.00 tot 16.00 uur

Aanmelden                        : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact                              :  Astrid Wintershoven, Tel: 06-2385.2980

Economie & Duurzaamheid

Geen feed gevonden

coolblue

Greenchoice

Yarden