Typography

023 Haarlem Economie & Duurzaamheid - Tijdens het alweer 10e Initiatievencafé op maandag 14 december, pitchen Haarlemmers hun ideeën om Haarlem mooier, socialer of duurzamer te maken.

In tegenstelling tot eerdere edities van dit initiatief, vindt een en ander dit keer niet live, maar online plaats. Alles hangt natuurlijk ook weer af van de in december geldende coronamaatregelen, maar in ieder geval wordt er ook verslag gedaan via radio Haarlem105.

Er staan enthousiaste initiatiefnemers klaar om hun verhaal te laten horen, mensen te inspireren en om hulp te vragen zodat zij hun initiatief verder kunnen brengen. Ook komt het VSBfonds langs om te vertellen wat zij doen om initiatiefnemers te helpen met een maatschappelijk idee.

Zelf pitchen
Wil je je idee pitchen? Geef je dan op voor 1 december, door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je wordt dan uitgenodigd om een pitchtraining bij te wonen om je verhaal op een pakkende manier over te brengen.

De pitches volgen
De (online) vorm waarin we het Initiatievencafé organiseren, hangt af van de dan geldende coronamaatregelen, maar het is in ieder geval live te beluisteren via radio Haarlem105. Iedereen is welkom om mee te luisteren en zich te laten inspireren, vragen te stellen of hulp te bieden aan de pitchers. Je bent van harte welkom om mee te luisteren tussen 17.00 en 18.00 uur.

Netwerken
Mensen uit het publiek kunnen ook hulp aanbieden of de samenwerking opzoeken met de pitchers. Door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. komen zij in contact met de pitchers.

Bron: Gemeente Haarlem

 

Economie & Duurzaamheid

Geen feed gevonden

coolblue

Greenchoice

Yarden