Typography

023 Heemstede Economie & Duurzaamheid - Op zaterdag 27 maart van 20:30-21:30 uur doet Heemstede het licht uit in het gemeentehuis en de Molen en vraagt alle Heemstedenaren ook mee te doen. Met deze wereldwijde actie ‘Earth Hour’ waar 180 landen en miljoenen mensen aan mee doen, wordt aandacht gevraagd voor onze kwetsbare natuur op aarde.

Ook alle horeca ondernemers in Heemstede die maaltijden bezorgen roepen we op om mee te doen. Bij alle maaltijden die worden bezorgd op deze avond zit een flyer waarmee de afnemer wordt gevraagd het licht uit te doen tijdens Earth Hour. Er zit ook een speciale Spotify Playlist bij. Zo kun je romantisch thuisdineren met kaarslicht, bijzondere muziek én vraag je aandacht voor de natuur.  

Wethouder Nicole Mulder; “we hebben afgelopen jaar goed ervaren hoe belangrijk natuur voor ons is, daar moeten we dus zuinig mee omgaan. Op deze wijze willen we daar een uur bij stil staan. Als miljoenen mensen daar aan meedoen, voel je ook die gezamenlijke verantwoordelijkheid. Dat vind ik een mooi gebaar.

Dit jaar is er een bijzonder  en livestream versie van Earth Hour. Tijdens deze livestream geven ambassadeurs Humberto Tan, Armin van Buuren en André Kuipers samen met andere bekende Nederlanders natuur een stem. Tijdens Earth Hour LIVE komen muziek, inspirerende verhalen van bijzondere gasten, dilemma’s én entertainment aan bod. Zoals een mini-show van cabaretier Guido Weijers, een live optreden van o.a. Danny Vera en FRIDAY, een lesje klimaat met Amara Onwuka en nog veel meer. De live stream is vanaf 20.15 te volgen via wwf.nl/earthhour.

Economie & Duurzaamheid

Geen feed gevonden

coolblue

Greenchoice

Yarden