Typography

023 Economie & Duurzaamheid - Zelfs kringloopproducten zijn nu via een webshop te koop! De Snuffelmug kringloopwarenhuizen in Haarlem en Heemstede staan boordevol met gebruikte goederen. De winkels zijn nu - op afspraak - weer te bezoeken.

Met de webshop biedt Snuffelmug nu ook de optie om digitaal te winkelen en te bestellen. Alle productcategorieën (behalve elektronica) komen ook via dit kanaal beschikbaar. Bij de start zijn dat al pakweg 100 producten, maar dit zal uitgroeien tot vele honderden.

Bestellen unieke producten
Anders dan de bekende webwinkels beschikken de kringloopwarenhuizen over unieke producten. Regelmatig op  de webshop kijken is dus aan te raden. De werkwijze is even simpel als helder:
1. bestellen op de webshop www.snuffelmug.nl/shop
2. je ontvangt een mailbevestiging;
3. op afspraak het bestelde ophalen in de winkel.

Maar natuurlijk blijft het zelf snuffelen in de grote warenhuizen voor veel mensen een aardig uitje. Vaak vind je hier een passend en betaalbaar artikel. De Snuffelmug kringloopwarenhuizen combineren hergebruik van goederen met sociale werkgelegenheid. Voor het zelf bezoeken van de winkel kun je een afspraak maken via www.snuffelmug.nl/winkelenopafspraak.

Economie & Duurzaamheid

Economie & Duurzaamheid

14 april 2021

Categorie Economie & Duurzaamheid op NLMagazine

coolblue

Greenchoice

Yarden

Aanbevolen artikelen