Typography

023 Haarlem Duurzaamheid - Heeft u een goed idee om Haarlem mooier, socialer of duurzamer te maken? Misschien weet u niet zo goed waar u moet beginnen, of bent u al gestart, maar kunt u wel wat hulp gebruiken. Tijdens het Initiatievencafé op 2 november kan iedereen een idee pitchen voor een netwerk dat bestaat uit mensen die initiatiefnemers verder kunnen helpen.

Dinsdag 2 november vindt alweer de volgende editie van het Initiatievencafé plaats. Tussen 17.00 en 19.00 uur is iedereen welkom om te pitchen, advies te geven en zich te laten inspireren. Om 18.00 uur is er een netwerkborrel om elkaar te spreken, ervaringen uit te wisselen en de initiatiefnemers te helpen. Het Initiatievencafé vindt eindelijk weer live plaats, dit keer in Theater de Liefde, aan het Begijnhof 10, 2011 HE in Haarlem (zolang de coronamaatregelen dit toelaten). We zorgen voor een breed publiek bestaande uit o.a. ondernemers, ambtenaren, wijkraden, de Rabobank en fondsen.

Elkaar verder helpen
Tijdens het Initiatievencafé pitchen Haarlemmers hun idee. Zij vertellen hoe zij Haarlem een fijnere plek willen maken om te wonen, werken of verblijven en welke hulpvraag ze hiervoor hebben. Zo een idee kan van alles zijn, van een boodschappenservice voor ouderen, tot een werkgelegenheidsproject voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, of een innovatief idee om meer de stad te verduurzamen. Het publiek kan luisteren, inspiratie opdoen en/of initiatiefnemers helpen met hun vraag. Het doel is initiatiefnemers, de gemeente, maatschappelijke organisaties en ondernemers bij elkaar brengen. Zo wil de gemeente betrokken Haarlemmers op weg helpen met de realisatie van nog meer mooie initiatieven in Haarlem.

Aanmelden
Een initiatief pitchen of luisteren naar de pitchers? Iedereen kan zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanmelden voor het pitchen kan tot 14 oktober 2021.

Iedereen die een pitch wil doen tijdens het Initiatievencafé mag gratis deelnemen aan de online training Pitchen met Passie door Paul Bierman.

Meer informatie
Zie: Initiatievenloket voor bewoners - Gemeente Haarlem.

Bron: Gemeente Haarlem

Economie & Duurzaamheid

Geen feed gevonden

coolblue

Greenchoice

Yarden