Typography

023 Haarlem Economie & Duurzaamheid - Voor alle ondernemers, beleidsmakers en anderen die innovatie mogelijk maken, organiseert provincie Noord-Holland in samenwerking met PIM Noord-Holland en GO!-NH het tweede Innovatiefestival. Het festival meest spraakmakende innovaties en initiatieven uit de provincie, vindt plaats bij Cupola XS in Haarlem.

Wat kunnen we allemaal doen
In de provincie Noord-Holland buitelen de innovatieve plannen en activiteiten over elkaar heen. Steeds meer mensen zien dat transitie naar een nieuwe economie noodzakelijk is. Als we naar een nieuwe economie willen, dan moet het snel, terwijl veel nog onzeker is. Dus hoe combineren we daadwerkelijk veranderen met onderzoeken, ondernemen en innovaties? En wat kunnen we allemaal nu al doen?

Innovatief ondernemerschap
Tijdens het Innovatiefestival komt alles wat betrekking heeft op innovatief ondernemerschap samen in Koepel. Het programma strekt zich over de hele dag en aan het einde van de middag vindt het plenaire programma op het hoofdpodium plaats. Tijdens deze sessie staan de urgente, complexe en ingrijpende transitieopgaven centraal en gaan we het gesprek aan met ondernemers over hoe zij met hun duurzame innovaties het verschil (willen) maken. 

Het is een unieke kans om kennis te maken met alle fondsen, programma's en andere ondersteuning voor innovatieve ondernemers die de provincie Noord-Holland rijk is tijdens matchmakingsessies, verschillende workshops en meerdere netwerkmomenten. Tijdens het hoofdprogramma is er een keynote speech van Werner Schouten - bekend van het radioprogramma BNR Koplopers - en een paneldiscussie met ondernemers Eva Gouwens (Fairphone), Melle Schellekens (The Good Roll) en Carrie Howe (3DTI).

Het Innovatiefestival Noord-Holland is een initiatief van de Provincie Noord-Holland uitgevoerd door de teams van GO!-NH en PIM.

Meer informatie
Datum: Donderdag 27 oktober
Tijd: Van 12.30 tot 17.30 uur
Locatie: CupolaXS, Koepelplein 1E, Haarlem
Aanmelden via https://www.innovatiefestivalnh.nl/

Economie & Duurzaamheid

Geen feed gevonden

coolblue

Greenchoice

Yarden