Typography

023 Economie & Duurzaamheid - De tiende editie van de Haarlemse Prinsjesdag Lunch is in de Koepel. De organisatie achter het zakenevenement heeft gekozen voor deze Haarlems-eigen locatie om nog meer verbindingen tussen verschillende segmenten in het bedrijfsleven te kunnen leggen. Het evenement trekt elk jaar al veel ondernemers en directeuren in de sectoren industrie, zakelijke dienstverlening, vastgoed en arbeidsmarkt.

De Koepel community dekt onder meer de sectoren onderwijs, innovatie en digitale marketing. Bovendien is de Haarlemse Koepel een unieke, monumentale locatie die in de afgelopen jaren is getransformeerd van gevangenis naar een toplocatie binnen de Metropoolregio Amsterdam.
De hostingpartner achter alle evenementen in de Koepel in Haarlem is het bedrijf CupolaXS. De driegangenlunch voor de 180 gasten op Prinsjesdag wordt dit jaar verzorgd door Menu Corridor, het restaurant bij de Koepel. Het ‘Haarlemse zakenevenement met ‘n oranje tintje’ is een samenwerkingsevenement van vele partners in de regio Haarlem, waaronder initiatiefnemer en hoofdpartner Industrie Kring Haarlem.

Alle negen edities tot nu toe waren volgeboekt. Gastspreker is dit jaar de econoom Barbara Baarsma. Voor losse tickets of een Tafelpartnership: www.haarlemseprinsjesdaglunch.nl

Organisatie Haarlemse Prinsjesdag Lunch
Wieleman Business Communicatie | Eventmanagers: Rob Wieleman en Melanie Breed
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | www.haarlemseprinsjesdaglunch.nl | 06 46 19 58 28

Economie & Duurzaamheid

Geen feed gevonden

coolblue

Greenchoice

Yarden