Typography

023Heemstede Maatschappij - Je komt het niet vaak meer tegen. Een medewerker die 50 jaar bij hetzelfde bedrijf werkt. Het is Richard Verdam gelukt. Hij kwam in het najaar van 1969 na de Buitenrustschool te werken bij sociale werkplaats Meer & Bosch.

Na fusies van diverse sociale werkplaatsen ontstond het tegenwoordige Paswerk, de regionale, sociale onderneming van de vier gemeenten in Zuid-Kennemerland. In zijn 50-jarige loopbaan werkte Richard bij heel verschillende bedrijfsafdelingen. Zo was hij kantinemedewerker, werkte hij op de afdeling handverpakken, was hij actief bij de KLM-bestekafdeling en werkte hij voor de schoonmaakafdeling bij crematorium Westerveld in Driehuis, de voetbalkantine in Bennebroek en het gemeentehuis van Bloemendaal.
De laatste jaren was Richard gestationeerd op de wasafdeling in Cruquius, waar werk wordt verzorgd voor Newasco Van Houten. Het bedrijf, maar vooral ook alle opdrachtgevers in de regio mogen dankbaar zijn voor zijn trouwe inzet.
Richard gaat nu van zijn pensioen genieten, maar heeft besloten om nog twee dagdelen als vrijwilliger op de wasafdeling te komen helpen. Werkgever Paswerk en zijn collega’s hebben tijdens een gezellig samenzijn Richard bedankt voor de plezierige samenwerking en een mooi pensioen gewenst.

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice