Typography

023 Haarlem/Heemstede/Zandvoort/Bloemendaal Maatschappij/Politiek – De participatiemarkt wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd en vindt plaats op woensdag 8 april a.s. tussen 11.00 en 15.00 uur.

Het event wordt steeds populairder en neemt ook het komende jaar groetere vormen aan met meer dan 50 deelnemende organisaties.

Tijdens dit event bieden de standhouders, waaronder uiteraard vertegenwoordigers van gemeenten en natuurlijk ook het bedrijfsleven, mogelijkheden om kennis te nemen van activiteiten in diverse wijken. Er is aandacht voor grotere betrokkenheid in de samenleving, er wordt informatie verschaft over vrijwilligerswerk, opleidingen, cursussen, werkstages, vrije tijd, het vinden van betaalde banen, etc.

Burgemeester Wienen heeft toegezegd het evenement te openen vanwege de vijfjarige editie van dit event, dat plaatsvindt in de bibliotheek Haarlem Schalkwijk. De vier eerdergenoemde gemeenten werken on de organisatie samen met de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk en met Pasmatch Personeelsdiensten.

Iedereen is natuurlijk van harte welkom . Het evenement is dan ook vrij toegankelijk en is ook rolstoelvriendelijk; heel belangrijk juist voor participatie.


Wilt u zich eveneens aanmelden als organisatie? Raadpleeg dan de site www.participatiemarkthaarlem.nl

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice