Typography

023 Heemstede Politiek & Maatschappij - Ook voor raadsleden geldt: blijf zoveel mogelijk thuis! Daarom vergadert de raad van Heemstede in april digitaal.

Deze digitale vergaderingen zijn online te volgen via www.gemeentebestuur.heemstede.nl. Het is niet mogelijk om de vergaderingen bij te wonen in de raadzaal.

Commissievergadering op 21 april met twee agendapunten
Op 21 april staan de ‘Nota Duurzaamheid Heemstede 2020-2024’ en het ‘Onderzoek alternatieve financiering Integraal Huisvestigingsplan (IHP) primair onderwijs 2019-2039’ op de agenda van de commissie. Inwoners kunnen gebruik maken van het spreekrecht door hun bijdrage voor deze twee onderwerpen te mailen en, als dat technisch slaagt, door in te bellen in de digitale vergadering.

Digitaal besluiten in raadsvergadering op 23 april
Het is de raad tijdelijk wettelijk toegestaan om digitaal besluiten te nemen. Op 23 april zal de raad besluiten over het hamerpunt ‘Renovatieplan buitenruimte Spaarneborgh’. Dit onderwerp stond al geagendeerd in de geannuleerde raadsvergadering van 26 maart 2020. Als de ‘Nota Duurzaamheid Heemstede 2020-2024’ in de commissievergadering van 21 april voldoende is voorbesproken, wordt mogelijk ook dit onderwerp geagendeerd in de digitale raadsvergadering van donderdag 23 april.

De gemeenteraad Heemstede volgt de landelijke ontwikkelingen om te beoordelen of digitaal vergaderen ook voor volgende maanden nodig zal zijn. Voor nieuws op dit gebied: www.gemeentebestuur.heemstede.nl. Voor vragen kunt u altijd terecht bij de raadsgriffie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of 023-548 5646.

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice

Aanbevolen artikelen