Typography

023 Heemstede Politiek & Maatschappij - Het Sociaal jaarverslag van Paswerk over 2019 is uitgekomen. Het geeft een breed beeld van werken bij en werken via sociale onderneming Paswerk. Het boekwerk bevat zo’n 30 artikelen en interviews.

Paswerk is eigendom van de vier gemeenten in de regio Zuid-Kennemerland: Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort. Bij Paswerk werken zo’n 800 mensen die op eigen kracht niet zo gemakkelijk een passende job bij een reguliere werkgever kunnen vinden. Een derde van hen werkt via Paswerk bij externe werkgevers op basis van detachering en begeleid werken. Het andere deel van hen werkt bij diverse, interne bedrijven die diensten verlenen aan externe opdrachtgevers, zoals Grafisch, Groen, Post, Schoonmaak, Techniek, etc. Het Sociaal jaarverslag is volledig openbaar.

Meer informatie
Wilt u het volledige verslag downloaden, ga dan naar www.paswerk.nl/over-ons/jaarverslagen.
Wilt u echter een gedrukte versie ontvangen, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel naar 023 - 023 54 34 767.

 

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice

Aanbevolen artikelen