Typography

“Zulke drukte zoals bij de Participatiemarkt in 2019 kan in Corona tijden natuurlijk niet meer (foto: Judith Buijze-Cappon).

023 Maatschappij - De vijfde editie van de regionale Participatiemarkt gaat volledig digitaal plaatsvinden. Op woensdag 16 september om 11.00 uur gaat het evenement via diverse, sociale media live. Alle 50 deelnemende organisaties gaan zich via een korte videopitch presenteren. Zij zijn actief met wijkwerk, dagbesteding, vrijwilligerswerk, opleidingen & cursussen, werkstages en betaald werk.

Inwoners van de gemeenten Haarlem, Heemstede, Bloemendaal en Zandvoort kunnen zich zo oriënteren en laten informeren over wat er allemaal mogelijk is. Deze digitale markt zal worden gestart met interviews met onder meer burgemeester Jos Wienen van Haarlem en wethouder Sjaak Struijf van Heemstede.

De Participatiemarkt is vier keer live in Bibliotheek Haarlem-Schalkwijk georganiseerd. Het aantal bezoekers nam toe tot meer dan 1.000 in 2019. De Corona crisis maakt dat de 2020-editie niet op 6 april 2020 en ook niet op 16 september fysiek-live kan plaatsvinden. Daarom is voor de digitaal-live versie besloten. Dat biedt als voordeel dat de Participatiemarkt ook na de opening op 16 september digitaal kan doorlopen.

Het evenement wordt georganiseerd door Bibliotheek Haarlem-Schalkwijk, Pasmatch Personeelsdiensten en de vier regiogemeenten.

Meer informatie: www.participatiemarkthaarlem.nl .

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice