Typography

023 Haarlem Politiek & Maatschappij - ‘Op weg naar de verkiezingen:  werken in een nieuwe politieke werkelijkheid’, het vierde seminar  uit de serie over politiek, vindt plaats op dinsdag 23 februari van 13:45 tot 15:15 uur.

Tijdens het seminar kijkt men terug op de voorgaande webinars en besteedt nogmaals aandacht aan de meest belangrijke onderwerpen uit voorgaande sessies. Uiteraard wordt er volop aandacht gegeven aan de nieuwe thema’s die een belangrijk onderdeel vormen van de verkiezingsstrijd waaronder het herstel van het vertrouwen in de overheid, de zware klappen op de arbeidsmarkt door de aanhoudende crisis, de noodzaak van duurzame investeringen en het belang van onafhankelijke kennis.

Praktische informatie
Het webinar is gratis en vindt plaats op dinsdag 23 februari van 13.45 tot 15.15 uur. Zorg dat je een paar minuten van tevoren inlogt, zodat je niks hoeft te missen.

Webinar met Mariëtte Hamer, Guusje Dolsma en Esther van Rijswijk
Tijdens de laatste webinar vóór de verkiezingen van 17 maart gaat presentator en journalist Frénk van der Linden in gesprek met Mariëtte Hamer, SER-voorzitter, Guusje Dolsma, plaatsvervangend directeur sociale zaken VNO-NCW en Esther van Rijswijk, journalist en econoom. Wil je meedoen aan de discussie, schrijf je gratis in.

Gratis aanmelden

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice

Aanbevolen artikelen