Typography

023 Hoofddorp Politiek - Lokale politieke partij HAP houdt op dinsdag 9 februari een digitaal fractiespreekuur over de verkeersproblematiek rondom Van Lent in Buitenkaag.

Raadslid Abdul Salhi en fractie-assistent Henk van Steenis zullen van 19:00 – 20:00 uur in de digitale Microsoft Teams meeting aanwezig zijn om met inwoners en andere betrokkenen te praten. “Iedereen is welkom om online met ons in gesprek te gaan over zorgen en kansen”, aldus raadslid Abdul Salhi. Aanmelden voor het digitale spreekuur kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dag en datum                   : Dinsdag 9 februari 2021

Tijdstip                                 : 19:00 – 20:00 uur

Waar                                     : Digitaal via Microsoft Teams

Inwoners die niet in de gelegenheid zijn om het digitale spreekuur te bezoeken, maar toch in gesprek willen met één van de fractieleden, kunnen contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vragen kunnen daarnaast ook gesteld worden via ons Twitteraccount @HAPHmeer of door het contactformulier in te vullen op onze website www.hap-haarlemmermeer.nl 

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice

Aanbevolen artikelen