Typography

023 Zandvoort Maatschappij - Op vrijdag 2 april sloot de Rotaryclub Zandvoort haar ‘tulbandenbakactie’ af. Voorafgaand aan het paasweekend bakten twee leden van de club met door supermarkt Albert Heijn beschikbaar gestelde ingrediënten, maar liefst 150 tulbanden.

De opbrengst werd middels een cheque ter waarde van € 1725,00 overhandigd aan Kimmy van Schaik van Prakkie & more, de Zandvoortse organisatie die kleding en voedsel inzamelt voor mensen die daar veel behoefte aan hebben. Dirk-Jan Mijwaard, de voorzitter van Rotaryclub Zandvoort, die in eerste instantie inschatte dat er waarschijnlijk zo’n 50 tulbanden zouden worden verkocht, is dan ook natuurlijk blij met 150 stuks die er uiteindelijk werden verkocht.

Met de opbrengst van de verkoop van deze smakelijke tulbanden aangevuld met een aantal spontane donaties, gaat Prakkie & More goed gevulde lentepakketten samenstellen voor minder bedeelde Zandvoorters. De actie ‘Voor Zandvoorters door Zandvoorters’ mede georganiseerd door de Rotaryclub Zandvoort is hiermee bijzonder goed geslaagd.

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice