Typography

023 Hoofddorp - Lokale politieke partij HAP houdt op dinsdag 20 april weer een digitaal fractiespreekuur over wat de inwoners mee willen geven over de financiële ombuigingen. Het financieel meerjarenbeeld laat een structureel tekort zien. De komende jaren kan dat oplopen tot wel 20 miljoen euro. Daarom moet er bezuinigd worden in Haarlemmermeer. De fractie van HAP hoort graag wat u ons wilt meegeven voor de aankomende bezuinigingen.

Raadsleden Charif El Idrissi, Abdul Salhi en Jeanette Koolmoes zullen van 19:00 – 20:00 uur in de digitale Microsoft Teams meeting aanwezig zijn om met inwoners en andere betrokkenen te praten. “Iedereen is welkom om online met ons in gesprek te gaan over wat u als inwoner mee wilt geven over de financiële ombuigingen”, aldus raadslid Charif El Idrissi.

Aanmelden voor het digitale spreekuur kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Dag en datum:        Dinsdag 20 april 2021
Tijdstip:                   19:00 – 20:00 uur
Waar:                     Digitaal via Microsoft Teams

Inwoners die niet in de gelegenheid zijn om het digitale spreekuur te bezoeken, maar toch in gesprek willen met één van de fractieleden, kunnen contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vragen kunnen daarnaast ook gesteld worden via ons Twitteraccount @HAPHmeer of door het contactformulier in te vullen op onze website www.hap-haarlemmermeer.nl

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice