Typography

023 Heemstede Politiek - Het komende onderzoek van de rekenkamer Heemstede richt zich op de jeugd en participatie en wij zijn op zoek naar een burgerlid van maximaal 23 jaar. Een burgerlid denkt en doet mee met het onderzoek en ontvangt hiervoor een passende vergoeding. Het onderzoek wordt door een extern bureau uitgevoerd in opdracht van de rekenkamer en wordt aan het einde van het jaar aangeboden aan de gemeenteraad.

De gemeente Heemstede zet zich in voor een inclusieve samenleving en doet dat volgens het principe van ‘De Nieuwe Route’ (Beleidsplan Sociaal Domein 2020-2023). Het Beleidsplan staat bol van de ambities en de rekenkamer wil graag zien in hoeverre ‘De Nieuwe Route’ werkt. Om het onderwerp behapbaar te houden, richten we ons hierbij op het aspect jeugd.

Het onderzoek is opgebouwd rond de centrale vraag: Slaagt de gemeente Heemstede erin om haar ambities ten aanzien van de jeugd zoals weergegeven in het Beleidsplan Sociaal domein 2020-2023 waar te maken? Hierbij worden antwoorden gezocht op vragen over onder meer de ambities, de resultaten, de wijze waarop de jeugd is betrokken en de voorzieningen voor de jeugd.

Wil je meedoen met dit onderzoek als burgerlid, stel dan een korte motivatie op met je CV en stuur dit naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie
Coos Appelman
M: 06 20416801

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice