Typography

023 Hoofddorp Politiek & Maatschappij - Lokale politieke partij HAP houdt op dinsdag 18 mei weer een digitaal fractiespreekuur over de mening van inwoners te aanzien van Haarlemmermeerse bezuinigingen.

Het financieel meerjarenbeeld laat een structureel tekort zien. De komende jaren kan dat oplopen tot maar liefst € 20 miljoen. Daarom moet er bezuinigd worden in Haarlemmermeer. De fractie van HAP hoort graag wat inwoners aan HAP willen meegeven voor de aankomende bezuinigingen. Waar ziet men ruimte voor bezuinigingen, waar mag volgens inwoners absoluut niet op bezuinigd worden etc…

Raadsleden Charif El Idrissi, Abdul Salhi en Manon de Vries zijn van 19:00 – 20:00 uur in de digitale Microsoft Teams meeting aanwezig om met inwoners en andere betrokkenen te praten. “Iedereen is welkom om online met ons in gesprek te gaan over wat u als inwoner mee wilt geven over de financiële ombuigingen”, aldus raadslid Charif El Idrissi.

Meer informatie
Aanmelden voor het digitale spreekuur vi de mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Dag en datum    : Dinsdag 18 mei 2021
Tijdstip                 : 19:00 – 20:00 uur
Waar                                   : Digitaal via Microsoft Teams

Inwoners die niet in de gelegenheid zijn om het digitale spreekuur te bezoeken, maar toch in gesprek willen met één van de fractieleden, kunnen contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vragen kunnen daarnaast ook gesteld worden via ons Twitteraccount @HAPHmeer of door het contactformulier in te vullen op onze website www.hap-haarlemmermeer.nl

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice