Typography

023 Haarlem Politiek - Op 16 maart 2022 kiezen we in Haarlem een nieuwe gemeenteraad. Om inwoners van Haarlem bewust te maken van deze verkiezingen zoeken we u.Heeft u een mooi verhaal bij een bijzondere plek in onze stad? Een bootcampplek, geveltuintje, het stadhuis, jongerencentrum, park, straat of bijzonder pand. U mag het bedenken!Maak van deze plek een foto, waar u zelf ook op staat. Vertel in maximaal 100 woorden waarom deze plek zo bijzonder is en waarom u het belangrijk vindt om te stemmen.

5 verhalen
Uit alle inzendingen kiezen we 5 verhalen. Zit u daar tussen? Dan gaat onze fotograaf in januari een prachtige fotoshoot met u maken op de plek die u zo bijzonder vindt. U krijgt deze foto ook cadeau. De foto met uw verhaal gaan we vlak voor de gemeenteraadsverkiezing delen op posters, advertenties en onze social media kanalen.

Heeft u een mooi verhaal? U kunt de foto met tekst tot en met1 januari 2022 mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bron: Gemeente Haarlem

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice