Typography

023 Heemstede Maatschappij, Rouw & Verlies - Het Rouwcafé gaat weer van start en vindt plaats op zaterdagmorgen 8 oktober a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in Foyer De Luifel, Herenweg 96 in Heemstede. Speciale gast deze morgen: de groep ‘SYA’. Onder het genot van een kopje koffie en de ons welbekende Westfriese troôstkoekies, brengen de drie zangeressen van de groep 'SYA' een aantal meerstemmige songs ten gehore.

De entree is gratis. Voor vragen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar Ria van Kleef:

06-52306969

Daphne van de Bor (zang, (bas)gitaar & mondharmonica), Yvonne Leek (zang, piano & accordeon) en Amanda Muller (zang, (bas)gitaar, mandoline & fluit)

SYA
In de reprise van Het Rouwcafé: de groep SYA! SYA bestaat uit drie zangeressen die zichzelf begeleiden op verschillende, akoestische instrumenten zoals gitaar, piano, dwarsfluit, accordeon en mandoline.
Zij delen de voorliefde voor mooie, meerstemmige muziek. Deze liefde hebben zij vakkundig vertaald naar eigen SYA-arrangementen. Het resultaat is een mooi luisterconcert waarbij er steeds iets nieuws te horen is.

Het met zorg uitgezochte repertoire bestaat uit eigen geschreven liedjes en nummers van o.a James Taylor, Venice, Dixie Chicks en Crosby, Stills and Nash. Maar ook pareltjes van minder bekende artiesten komen langs in hun programma. Laat u verrassen door deze diversiteit aan klanken, die steeds op een verschillende manier samen klinken. De dames verwelkomen u graag bij hun optreden. (Zie ook https://www.syamusic.nl)

Westfriese troôstkoekies
Zoals inmiddels bekend beschikken we deze ochtend uiteraard weer over de 'Westfriese troôstkoekies' van Bakkerij Jonker uit Broek op Langedijk. De bakkers uit Noord-Holland ontwikkelden op initiatief van de Stichting het Rouwcafé een speciaal troostkoekje waarvan een deel van de opbrengst ten goede komt aan de Stichting (www.troostkoekjes.nl).

Op www.hetrouwcafe.nl is vermeld waar en wanneer Het Rouwcafé nog meer locatie houdt.
Voor meer informatie: bel Ria van Kleef 06-52306969 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Deze editie van Het Rouwcafé komt mede tot stand door de Sociale Coalitie in samenwerking met de gemeente Heemstede.

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice