Typography

023 Heemstede, Politiek, gemeente Heemstede - Op 29 februari 2024 zal Karen Millenaar door de gemeenteraad benoemd worden als nieuwe griffier van de gemeenteraad van Heemstede.

Zij volgt hiermee waarnemend griffier Evert Bunt op. Karen Millenaar start per 1 mei in haar nieuwe functie. Zij is 58 jaar, getrouwd en heeft 1 dochter. Zij heeft ruime ervaring binnen het openbaar bestuur. Zo is zij momenteel werkzaam als griffier bij de gemeente Geertruidenberg, een functie die zij al 22 jaar vervult.

Oscar Boeder, voorzitter van de werkgeverscommissie
“De gemeenteraad van Heemstede krijgt met Karen Millenaar een zeer ervaren griffier. Zij heeft een duidelijke visie op de zelfstandige en strategische rol die de raad van Heemstede ambieert. De werkgeverscommissie van de gemeenteraad feliciteert Karen met haar nieuwe aanstelling en kijkt uit naar de samenwerking.” 

Karen Millenaar
“Onze verhuizing in januari jl. van Geertruidenberg naar Amsterdam heeft ertoe bijgedragen dat ik mij ben gaan oriënteren op een baan in de buurt van onze nieuwe woonplaats. Heemstede kwam daarbij snel op mijn pad. De gemeenteraad zocht een betrokken en ervaren griffier en in deze kwalificaties herkende ik mij. Ik heb enorm veel zin om met energie en enthousiasme een nieuwe start te maken in Heemstede”.

Politiek & Maatschappij Wenschap & Techniek

Trombose

coolblue

Greenchoice