Typography

Promovendi Podium : Wetenschapsserie waarin promovendi hun wetenschappelijk onderzoek toelichten.

woensdag  04 november  2015

023 Health - Sasja Schepers is psycholoog/onderzoeker en  werkt op de Psycho Sociale Afdeling van het  Emma Kinderziekenhuis. Zij  houdt  zich bezig met het  verbeteren van de zorg voor jonge kinderen met kanker.

Centraal staat het KLIK programma. Dit programma stimuleert een betere communicatie tussen kind, ouders en ziekenhuisspecialisten.   Door de wensen goed te monitoren en systematisch te bespreken kan de tevredenheid rond de zorg toenemen.  Vanavond vertelt zij over de implementatie van het KLIK programma, de resultaten en bevindingen.

Marieke de Vries  is vanavond de coreferent van Sasja. Zij  is klinisch neuropsycholoog  en werkt eveneens in het Emma Kinderziekenhuis.

Aanvang 20.00 uur. Toegang € 3,00 / tot 25 jaar € 1,50.

Reserveren is gewenst, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel  023 542 35 40. Er is een pinautomaat aanwezig.

Pletterij Debat en Cultuur is te vinden aan de Lange Herenvest 122, 2011 BX in Haarlem. Voor meer informatie zie Pletterij.nl  / facebook / twitter.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Geen feed gevonden

Trombose

D Reizen

Drogisterij