Typography

Kort Nieuws 023 Zandvoort Sport - De Watertoren live SPORT op ZFM Zandvoort 106.9 FM en Kabel 104.5, televisie kanaal 40 Ziggo en internet www.zfmzandvoort.nl

Sinds begin vorig  jaar presenteert  journalist en voetbaltrainer Henny Rückert  samen met Ron Peereboom Voller een sportprogramma op ZFM in Zandvoort.
De Watertoren live SPORT is een twee uur durende uitzending waarin bij de sport betrokken personen centraal staan en waarin we hun muziekvoorkeuren draaien.

De uitzending is te beluisteren via de lokale omroep Zandvoort, radio 106.9, kabel 104.5, televisie via kanaal 40  Ziggo, via internet www.zfmzandvoort.nl en via de ZFM app. Terugluisteren is ook altijd mogelijk via internet. Ga naar www.zfmzandvoort.nl, zoek de datum dat het programma is uitgezonden en druk op 11 uur, dan volgt het volledige programma.

Op vrijdag 30 september gaat het programma natuurlijk over voetbal. Martijn prinsen, Jos de Jong en echtgenote Ria  komen naar onze studio aan de Tolweg 10 A in Zandvoort. Immers het voetbal is weer in alle hevigheid begonnen en rond het voetbal is weer veel te vertellen. Zeker ook over gezondheid en voetbal.

Er is ook aandacht voor wielrennen omdat er een kans is dat het EK wielrennen 2019 naar Zandvoort komt. Initiatiefnemer Dick Heuvelman, de man die  de Vuelta en Giro naar Nederland haalde is aan de telefoon Ron Smit komt naar de studio. Prachtig programma, vooral luisteren!

Verder zijn er de wekelijkse bijdragen van Andre Jansen over wielrennen.  En Joop van Nes  van de Zandvoortsche Courant geeft zijn wekelijkse sportagenda.

Programmamaker Henny Rückert dankt het format van het programma aan Elles Berger, de echtgenote van voetbaltrainer Barry Hughes. Elles haalde Henny veertig jaar geleden als gast in haar zeer populaire programma op de dinsdagmorgen, om te praten over de sport voor mensen met een handicap die toen eigenlijk nog in de kinderschoenen stond en 3000 leden had. Dat zijn er nu meer dan 250.000.

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

20 januari 2021

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Trombose

D Reizen

Drogisterij

Aanbevolen artikelen