Typography

023 Haarlem Sport - 023voetbal gaat deze week over clubscheidsrechters en andere randgebeuren die niet op en om de voetbalvelden thuis horen. ViH heeft weer een aflevering over de gespeelde wedstrijden.

Jos de Jong bespreekt samen met Henny Rückert en speciale gast Jolan Paauw diverse perikelen rondom (club)arbitrage en een onlangs gespeelde voetbalwedstrijd tussen HFC zondag 4 tegen Hillegom. Deze uitzending bevat enkele gepeperde uitspraken van de gasten als gevolg van een verbazingwekkende partij voetbal die gepaard ging met kwalijke  scheldkanonnades en die een zeer onbevredigende afloop kende. Als gevolg van scheidsrechterlijke dwalingen, onbestrafte overtredingen en terecht of onterecht afgekeurde doelpunten was dit voor beide ploegen geen aangename wedstrijd. Gelukkig werden er na afloop wel excuses aangeboden, maar het meeste kwaad was al geschied. 

NLMagazine draagt geen verantwoordelijkheid voor gedane uitspraken. Uiteraard mag u gerust reageren op de meningen en op hetgeen door de gasten wordt verteld, maar dan wel op gepaste wijze. Er worden geen scheldpartijen getolereerd.

In deze aflevering bespreken we de finale van Haarlems Dagblad Cup tussen Hillegom en EDO. We nemen de inhaalwedstrijden door in de zaterdag én zondag vierde klasse D en natuurlijk komt Koninklijke HFC ter sprake.

 

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Geen feed gevonden

Trombose

D Reizen

Drogisterij