Typography

023 Vrije Tijd - De Nationale Voorleesdagen staan voor de deur. Dit jaar vinden ze plaats van woensdag 24 januari tot en met zaterdag 3 februari 2018. Dit jaar doet ook Kinderzwerfboek Station Informatieboerderij Zorgvrij in recreatiegebied Spaarnwoude mee aan dit voorleesfestijn.

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, het vergroot de woordenschat en draagt bij aan interactieve vaardigheden. Maar vooral: het bezorgt kinderen heel veel plezier!

Tijdens de Nationale Voorleesdagen wordt er voorgelezen bij Kinderzwerfboek Station Informatieboerderij Zorgvrij in recreatiegebied Spaarnwoude  door boer Cor Hoek Spaans. Kinderen in de leeftijd van 5 tot 7 zijn van harte welkom!

Datum:                woensdag  24 januari 2018

Tijdstip:               15.00 uur

Locatie:                Kinderzwerfboek Station Informatieboerderij Zorgvrij
                               Genieweg 50

                               1981 LN Velsen-Zuid

 

Kinderzwerfboek roept kinderen én volwassenen op om gelezen kinderboeken te voorzien van een zwerfsticker en een zwerfcode en deze uit zwerven te sturen. Kinderzwerfboek wil zoveel mogelijk kinderen in Nederland (en in het bijzonder in aandachtswijken) aan het lezen krijgen om hiermee het taalkundig inzicht van kinderen te vergroten, kinderen een beter toekomstperspectief te bieden en de kans op armoede te verkleinen. Kinderzwerfboek is een initiatief van Nationaal Fonds Kinderhulp.

Meer weten over Kinderzwerfboek? www.kinderzwerfboek.nl

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

13 december 2018

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Trombose

D Reizen

Drogisterij

Aanbevolen artikelen