Typography

Het leukste 4-tegen-4 toernooi in Hoofddorp

023 Hoofddorp Sport - Op zondag 8 juli 2018 is het weer zover. Dan vindt in Hoofddorp het jaarlijkse voetbalevent ‘4 tegen 4’ weer plaats. Het toernooi, dat wordt georganiseerd door Cenuvo Sport & Recreatie, wordt gehouden op de locatie in Hoofddorp bij de Tolleburgerplas achter ‘Restaurant Lieveling’.

Nú is het de tijd om je als team voor dit schitterende toernooi in te schrijven. Om de kosten hoef je het als team niet te laten; die zijn immers niet verhoogd en bedragen net als vorig jaar voor een team van maximaal 6 personen slechts € 100,=. En daar krijg je aan het eind van de dag bovendien ook nog eens een gezellig gezamenlijk etentje voor.

Stuur dus een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met vermelding van je team. Je ontvangt dan direct een startbevestiging. Wel snel doen, want er zijn maar 20 startbewijzen.

 

Deelname is mogelijk met een team van maximaal zes personen die minimaal 16 jaar oud zijn. Uiteraard is iedereen welkom. Dat geldt dus voor familieteams, vriendenteams, voetbalteams, bedrijventeams, gemixte teams en wat je nog maar meer kunt bedenken. Speciaal nodigt de organisatie damesteams uit om deel te nemen aan deze dag.

Dus, heb je zin om gezellig te voetballen en een sfeervolle omgeving, met hartstikke leuke teams van diverse pluimages, aarzel dan niet en schrijf je in.

Jos de Jong

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

13 december 2018

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Trombose

D Reizen

Drogisterij

Aanbevolen artikelen