Typography

Het leukste 4-tegen-4 toernooi in Hoofddorp

023 Hoofddorp Sport - Op zondag 8 juli 2018 is het weer zover. Dan vindt in Hoofddorp het jaarlijkse voetbalevent ‘4 tegen 4’ weer plaats. Het toernooi, dat wordt georganiseerd door Cenuvo Sport & Recreatie, wordt gehouden op de locatie in Hoofddorp bij de Tolleburgerplas achter ‘Restaurant Lieveling’.

Nú is het de tijd om je als team voor dit schitterende toernooi in te schrijven. Om de kosten hoef je het als team niet te laten; die zijn immers niet verhoogd en bedragen net als vorig jaar voor een team van maximaal 6 personen slechts € 100,=. En daar krijg je aan het eind van de dag bovendien ook nog eens een gezellig gezamenlijk etentje voor.

Stuur dus een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met vermelding van je team. Je ontvangt dan direct een startbevestiging. Wel snel doen, want er zijn maar 20 startbewijzen.

 

Deelname is mogelijk met een team van maximaal zes personen die minimaal 16 jaar oud zijn. Uiteraard is iedereen welkom. Dat geldt dus voor familieteams, vriendenteams, voetbalteams, bedrijventeams, gemixte teams en wat je nog maar meer kunt bedenken. Speciaal nodigt de organisatie damesteams uit om deel te nemen aan deze dag.

Dus, heb je zin om gezellig te voetballen en een sfeervolle omgeving, met hartstikke leuke teams van diverse pluimages, aarzel dan niet en schrijf je in.

Jos de Jong

categorieën

023 Heemstede Duurzaamheid - Op Nationale Boomfeestdag 13 maart planten leerlingen van de Nicolaas Beetsschool, basisschool Icarus en de Voorwegschool heesters in Wandelbos Groenendaal. Om 9.30 uur heet Annelies van der Have, wethouder Openbare Ruimte, de scholen welkom op het speelveld aan de Burgemeester van Rappardlaan, ter hoogte van de kinderboerderij.

Lees meer...

023 Heemstede Duurzaamheid - Op dinsdag 5 maart neemt de gemeente Heemstede op de gemeentewerf (Cruquiusweg 49) twee elektrische auto’s in gebruik. Om 13.00 uur ontvangen wethouders Annelies van der Have (Openbare Ruimte) en Nicole Mulder (Duurzaamheid) de sleutels van de Spijkstaal Streetscooters Work Pickup uit handen van Geoffrey Jacobs, vertegenwoordiger van Spijkstaal International B.V.

Lees meer...

023 Hoofddorp Uitgaan - Het is alweer de 3e editie van Fashion Event & More: Hoofddorp Winkelstad wordt in de maand maart Hoofddorp Fashionstad. Elke zondag vindt een fashion-gerelateerde activiteit plaats, met als aftrap op zondag 3 maart de Castingdag in Winkelcentrum Vier Meren. Tijdens de Castingdag worden catwalkmodellen geworven voor de Fashion Shows die op zaterdag 30 en zondag 31 maart plaatsvinden. 

Lees meer...

Boeklancering tegen pesten: 'Krabbetje Kor wil rechtdoor'! 

Het prentenboek van Kim Aukema en Erika Meershoek: ‘Krabbetje Kor wil rechtdoor!’ is uitgegeven in Nederland en België. Het is een interactief boek TEGEN PESTEN.

Lees meer...

The summer is magic!

023 Bloemendaal Uitgaan - Met trots presenteert Bloomingdale Beach de line up op voor de Grand Opening. Natuurlijk geheel in stijl want de 2 hostingpartijen: GirlsLoveDJs en My Day My After nemen allebei een area voor hun rekening op zondag 24 maart:

Lees meer...

023 Heemstede Cultuur - Op 22, 23 en 24 maart 2019 wordt, tijdens de kunstbeurs in Heemstede, voor de 9e keer een verzamelaarsbeurs voor keramiek gehouden. Het is en beurs door en voor verzamelaars en liefhebbers van 20e en 21e eeuwse keramiek.  Er kan gekeken, gekocht, verkocht en geruild worden.

Lees meer...

Schipholfonds maakt nieuw kunstgras warming-up veld jongste hockeyclub uit de regio mede mogelijk

023 Spaarndam Sport - Op 31 maart aanstaande viert Hockeyclub Spaarndam met een groots evenement dat zij op korte termijn haar complex uitbreidt met een zogenaamd warming-up veld. Dit is een kunstgrasveld ter grootte van ongeveer een derde van een normaal veld, voorzien van een doel en een doelcirkel.

Lees meer...

Foto: Essay 1

023 Zandvoort Sport - Zaterdag 2 maart zal op Circuit Zandvoort de Final 4 worden verreden. De vier uur durende wedstrijd vormt de afsluitende race van het Winter Endurance Kampioenschap 2018-2019.

Lees meer...

Foto's: Jumbo Supermarkten en  Essay Produkties, Chris Schotanus

023 Zandvoort Sport - Op dinsdag 5 februari start de voorverkoop voor de Jumbo Racedagen, ‘driven by Max Verstappen’ die op zaterdag 18 & zondag 19 mei plaatsvinden op Circuit Zandvoort.

Lees meer...

023 Politiek Heemstede - Maurice Harroud en Jos de Jong van 023 Politiek ontvangen deze aflevering wethouder Sjaak Struijf van het Partij van de Arbeid.

Lees meer...

023 Heemstede Maatschappij - In 2019 is het 100 jaar geleden dat vrouwen in Nederland kiesrecht kregen. Om het belang hiervan te onderstrepen en te vieren komt er dit jaar een eenmalige prijs voor een vrouw uit Heemstede die zich maatschappelijk verdienstelijk heeft gemaakt voor de emancipatie en voor de verbetering van de positie van vrouwen in Heemstede.

Lees meer...

023 Haarlem Maatschappij - Er zit soms een onverwacht pareltje tussen de sprekers. Bright O. Richards (48), voor velen een onbekend spreker, was op 1 maart jl. de gastspreker. Hij zou tijdens zijn verhaal, dat van links naar rechts schoot, de ruim opgekomen sponsoren spontaan laten mee schreeuwen en het andere moment in diepe stilte achterlaten.

Lees meer...

Nieuwsoverzicht Haarlem

Haarlem

023magazine laatste uitgave

Merchandise NL Magazine

 

NL Magazine
 • WOZ-waarde woningen

  NLMagazine.nl Mar 10, 2019 | 11:54 am

  WOZ-waarde woningen Published in: Economie & DuurzaamheidNL Magazine Economie - Binnenkort ontvangt u van uw gemeente de WOZ-waarde van uw woning. Of misschien heeft u deze al ontvangen. Controleer deze in ieder geval heel goed!

  Read more...
 • Eerste lustrum SKBL, 2014 – 2019

  NLMagazine.nl Mar 10, 2019 | 11:23 am

  Eerste lustrum SKBL, 2014 – 2019 Published in: Cultuur Uitgaan Entertainment Media LifestyleNL Magazine Cultuur - Op 20 februari 2019 bestond Stichting Kastelen, Buitenplaatsen en Landgoederen (SKBL) vijf jaar.

  Read more...
 • De gezondste opa van Europa

  NLMagazine.nl Mar 4, 2019 | 19:24 pm

  De gezondste opa van Europa Published in: Lifestyle & GezondheidNL Magazine Lifestyle Gezondheid - William Cortvriendt komt, in samenwerking met Erna Sassen, met een nieuw boek over gezond eten en leven, maar nu voor kinderen. Eetgewoonten worden aangeleerd in de kindertijd. Dát is het moment om aan bewustwording te werken.

  Read more...
 • Laat de politiek zich sponsoren door de voedselindustrie?

  NLMagazine.nl Mar 4, 2019 | 09:30 am

  Laat de politiek zich sponsoren door de voedselindustrie? Published in: Politiek & MaatschappijNL Magazine Politiek - Net nu Europa zich komende maanden buigt over cruciale voedselwetgeving, pompt Coca-Cola geld in de sponsoring van het voorzitterschap van de Europese Unie. Coca-Cola is hiermee dus officieel 'platinum partner' geworden van het Roemeense voorzitterschap van de Raad van de Europese Unie! Op deze manier verwerft Coca Cola. Door sommigen de ‘Junkfood gigant’ genoemd, een sterkere positie in het centrum van de ‘Brusselse’ macht. 

  Read more...
 • Vrouwendag: Themarondleiding Politieke Powervrouwen

  NLMagazine.nl Mar 3, 2019 | 09:40 am

  Vrouwendag: Themarondleiding Politieke Powervrouwen Published in: Politiek & MaatschappijNL Magazine Maatschappij - 8 maart is het Internationale Vrouwendag en daarom besteedt ProDemos op en rond deze dag met een speciale themarondleiding aandacht aan vrouwen uit de Nederlandse politieke geschiedenis. Met krachtige vrouwen die vorm hebben gegeven aan het Nederland van vandaag. Vrouwen die een ideaal voor ogen hadden en daarvoor streden.

  Read more...
 • Carnaval vieren in Noord-Brabant? Kijk dan vooral uit voor zakkenrollers

  NLMagazine.nl Mar 3, 2019 | 08:57 am

  Carnaval vieren in Noord-Brabant? Kijk dan vooral uit voor zakkenrollers Published in: Cultuur Uitgaan Entertainment Media LifestyleNL Magazine Uitgaan - Nederlandse ‘carnavalstoeristen’ trekken vooral naar Breda, Bergen op Zoom en Den Bosch. In deze plaatsen zijn echter ook de meeste zakkenrollers actief. Dit blijkt uit onderzoek van Feestkleding 365, op basis van de meest recente politiecijfers en een enquête onder 2000 carnavalsvierders.

  Read more...
 
Mediamarkt
Drogisterij
Score
Het is Jeans Explosion bij Score