Typography

023Haarlem Sport/Vrije tijd – Het is al weer een jaar geleden dat Street Jump Haarlem haar deuren opende. Het Indoor Trampoline park gesitueerd in het Tetterode Sportcomplex te Overveen biedt jump plezier voor iedereen. Vanwege dit jubileum krijg je op zaterdag 17 & zondag 18 augustus het 2e uur GRATIS, daarnaast krijgt elke jumper een Street Jump armbandje cadeau.

Het is alweer een jaar geleden dat Burgemeester Roest van Bloemendaal het ‘lintje’ door knipte en hiermee het grootste indoor trampoline park van Haarlem en omgeving opende. Even stoom afblazen, een feestje vieren, hapje eten of om gewoon lekker voor de fun jumpen in een van de 10 verschillende area’s met meer dan meer dan 50 trampolines. Daag je vrienden uit voor een potje ‘Dodgeball’, leer de te gekste tricks of blijf het langste staan op de Jump-Twister dit alles en meer bij Street Jump Haarlem.

Street Jump Haarlem 1 jaar
“het afgelopen jaar hebben we een hoop jumpers mogen verwelkomen, zelfs Enzo Knol en zijn vrienden Bas, Don en Boaz zijn bij ons op bezoek geweest. Zij hebben dit vast gelegd in een vlog die al meer dan 1,5miljoen keer is bekeken.” vertellen de ondernemers Jeroen Bruin en Yannick Tokaya. “Wij vinden wie jarig is trakteert; daarom krijgt elke jumper op zaterdag 17 augustus & zondag 18 augustus het 2e uur en een speciaal Street Jump armbandje cadeau.”

Zin om te springen?
Heb je gelijk zin om te jumpen? Dat snappen we heel goed! Wij staan ook te springen van ongeduld. Reserveer nu alvast jouw jump-sessie voor het Street Jump verjaardag weekend. Kan je echt niet wachten? De hele zomervakantie gelden verruimde openingstijden, kijk hiervoor op de website www.streetjumphaarlem.nl

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

20 februari 2020

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Vitamines & Supplementen & Gewicht

Trombose

D Reizen

Drogisterij

Aanbevolen artikelen