Typography

023 Zandvoort Maatschappij/Sport -De Formule 1 stelde onlangs de Grote Prijs van Australië uit. De GP van China werd al eerder geschrapt. Nu echter, worden ook de races in Bahrein (die op 22 maart in eerste instantie zonder publiek zou worden gereden) en Vietnam (5 april met voor het eerst een Formule 1-race op een stratencircuit in Hanoi) uitgesteld vanwege het coronavirus.

Het ziet er wellicht naar uit dat het Formule 1-seizoen 2020 op 3 mei a.s. start op het nieuwe circuit van Zandvoort. Echter, het kan ook zo zijn dat de directie van het Formule 1-circus het zekere voor het onzekere neemt en seizoen 2020 pas eind mei laat aanvangen, waardoor ook de spannende en spectaculaire Grote Prijs van Nederland naar een later tijdstip wordt verschoven. 

Een woordvoerder van de GP van Nederland is net als iedereen overvallen door het Corona-uitstel-nieuws. Een antwoord op wat er nu gaat gebeuren is er nog niet; zeker echter is dat alle betrokkenen gebukt gaan onder deze virusheisa; alles is afhankelijk van dit merkwaardige virus.

Laten we dus met ons allen hopen dat tegen die tijd het Coronavirus en met name ook ‘het zorgwekkende virus van angst’, definitief zijn verdwenen en plaats hebben gemaakt voor herstel en positiviteit. Laten we bovendien ook hopen dat de David Moolenburgh, deburgemeester van Zandvoort niet de boeman wordt als hij de knoop moet doorhakken in het nadeel van de eerste Formule 1-race op het vernieuwde circuit van Zandvoort.   

Sport & Gezondheid/Hobby & Lifestyle

Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid

12 augustus 2022

Categorieën Sport Vrije tijd Lifestyle Gezondheid op NLmagazine

Trombose

D Reizen

Drogisterij